Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

41 тис гривень штрафу та позбавлення права керування усіма видами транспорту на 10 років - за водіння авто у нетверезому стані

01 серпня 2018, 16:56

Амур-Нижньодніпровський районний суд м. Дніпропетровська виніс постанову за якою мешканця Дніпра визнали винним у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.3. ст. 13 КУпАП України (управління транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння).

Як встановило слідство, чоловік вже неодноразово притягався до адміністративної відповідальності за аналогічні правопорушення.  А наприкінці травня цього року у Дніпрі на пр. Слобожанський  за кермування авто у стані алкогольного сп’яніння його знову зупинила патрульна поліція. Тоді порушник відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння, чим порушив й п.2.5 ПДР України.

Суд призначив чоловіку адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 2400 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (40 тис 800 грн) та позбавив права керування всіма видами транспортних засобів на 10 років.

 

За повідомленням прес-служби суду