Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Роздільнянський райсуд Одеської області анонсував резонансні справи

30 липня 2018, 13:32

30.07.2018 р. на 14 год 00 хв. Кримінальне провадження №511/532/18 по обвинуваченню громадянина Т., Суддя – Бобровська І.В.

Громадянин Т. обвинувачується в одержанні службовою особою неправомірної вигоди для себе за не вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням наданої йому влади та службового становище .

Інформаційно:  громадянин Т., будучи начальником відділення дільничих інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Лиманське» Білгород-Дністровського прикордонного загону Державної прикордонної служби України, тобто військовою службовою особою, представником влади - працівником правоохоронного органу, під час несення служби з охорони державного кордону України, перебуваючи біля Кучурганського лиману поблизу с.Градениці Біляївського району Одеської області, 23червня 2018 року використовуючи надану йому владу на вказаній зоні відповідальності, одержав від громадянина М. неправомірну вигоду в сумі 900 грн., за не вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дій, а саме за не складання відносно М. протоколу про адміністративне правопорушення за порушення правил рибальства із застосуванням заборонених знарядь лову.

 Відбудеться підготовче судове засідання

 

01.08.2018 р. на 12 год 00 хв. Кримінальне провадження №511/31/16 по обвинуваченню громадяна С., Суддя – Бобровська І.В.

Громадянин С. обвинуваться в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілому (ч.2 ст. 121 КК України).

 Інформаційно: громадянин С., 09.11.2015 року біля 23.00 години, знаходячись в житловому будинку за місцем мешкання, який розташований в с. Новозарицьке Фрунзівського району Одеської області, під час сварки зі своєю мітір’ю – Н., маючи намір на спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, наніс останній декілька ударів кулаком правої руки по обличчю, множинні удари кулаком правої руки та ногами по тулубу, чим завдав тілесні ушкодження.

Згідно висновку судово-медичної експертизи № 128 від 24.11.2015, смерть Н., настала від гострої крововтрати, на що вказує розчавлення печінки та рідка кров в черевній порожнині.

Останнє судове засідання закінчилось допитом свідка та представника потерпілого.

За повідомленням прес-служби суду