Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За минулий тиждень Миргородським міськрайонним судом Полтавської області розглянуто 74 справи

30 липня 2018, 13:29

На виконання Рішення Ради суддів України від 12 квітня 2018 року № 12, з метою поширення інформації про роботу суду та роз'яснення ролі суду як незалежного та неупередженого арбітра у спорах, Миргородський міськрайонний суд Полтавської області продовжує цикл публікацій про щотижневу роботу суду.

Так, у період з 23 липня 2018 року по 29 липня 2018 року до суду надійшло 139 справ та матеріалів різних категорій, а саме:

- 9 справ кримінального провадження;

- 54 клопотань, скарг, заяви під час досудового розслідування (слідчі судді);

- 3 заяви про видачу/скасування судового наказу;

- 44 позовні заяви;

- 3 заяви окремого провадження

- 2 позовні заяви адміністративного судочинства;

- 15 справ та матеріалів про адміністративні правопорушення;

- 9 інших категорій справ.

Попри те, що фактично в суді працює тільки 4 судді (окрім того, 2 суддів знаходяться у відпустці), Миргородським міськрайонним судом Полтавської області розглянуто 74 справи. З них: 47 – клопотань, скарг, заяв під час досудового розслідування (слідчі судді); 1 справа кримінального провадження; 3 справи в порядку виконання судових рішень кримінального судочинства; 11 справ позовного провадження; 1 справу окремого провадження; 1 заяву про забезпечення позову; 2 клопотання, заяви, подання у порядку виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб) цивільного судочинства; 5 – справ про адміністративні правопорушення; 2 інші справи цивільного судочинства.

Окрім того, працівниками апарату суду було зареєстровано та оброблено 336 одиниць вхідної кореспонденції (листи, запити, заяви, позовні заяви, клопотання, і т.ін.), тобто документів, які надійшли на адресу суду засобами поштового або електронного зв'язку. А також судом за 5 робочих днів надіслано 801 лист (електронні та в паперовому вигляді) сторонам та учасникам процесів.

За повідомленням прес-служби суду