Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато опитування відвідувачів Апеляційного суду Волинської області

30 липня 2018, 13:09

Апеляційний суд Волинської області запрощує відвідувачів суду взяти участь в он-лайн опитуванні щодо рівня задоволеності якістю надання судових послуг Апеляційним судом Волинської області.

Опитування проводиться з метою розвитку діалогу між судовою владою та суспільством, підвищення довіри громадян до суду та вдосконалення організації роботи суду.

Суд пропонує відповісти на запитання, що стосуються ввічливості працівників суду, зручності умов перебування у суді, дотримання строків та процедур розгляду справ,  повноти та доступності  інформації, розміщеної на інформаційних стендах, офіційних інтернет-сторінках Апеляційного суду Волинської області, та ін.

Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо покращення якості надання судових послуг. Узагальнені результати опитування громадської думки будуть опрацьовані, прийняті до уваги та оприлюднені на офіційних інтернет-сторінках  Апеляційного суду Волинської області.

Анкета розміщена на офіційному веб-сайті Апеляційного суду Волинської області у розділі  «Показники діяльності»  - «Опитування».

Для оцінювання роботи Апеляційного суду Волинської області  натисніть:   АНКЕТА

За повідомленням прес-служби суду