Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Виконання пробаційних програм, - судді та прокурори зібралися на нараду

27 липня 2018, 17:32

27 липня 2018 року на базі Білопільського районного суду за ініціативою Білопільського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області відбулася нарада з представниками суду та Білопільським відділенням Конотопської місцевої прокуратури з питань, які виникають під час виконання покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

В нараді взяли участь голова Білопільського районного суду Сумської області Терещенко О.І., прокурор Білопільського відділення Конотопської місцевої прокуратури Бойко Я.А., начальник Білопільського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Алюшина С.І., старший інспектор Білопільського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Головацький О.М. та провідний інспектор Білопільського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Вебер В.М.

На нараді обговорювалися питання щодо впровадження пробаційних програм, виконання покарань у вигляді штрафу, розгляд судом подань щодо заміни невідбутої частини покарань у виді громадських чи виправних робіт.

За повідомленням прес-служби суду