Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правники Тернопільщини обговорили проблемні питання забезпечення участі прокурорів у розгляді справ про корупційні правопорушення

27 липня 2018, 16:58

Проблемні питання забезпечення участі прокурорів у розгляді справ про правопорушення, пов’язані з корупцією та шляхи їх вирішення обговорено на семінарі, проведеному прокуратурою області.

У заході під головуванням першого заступника прокурора області Голомші М.Я. взяли участь заступники керівників місцевих прокуратур та прокурори, відповідальні за вказаний напрям роботи.

Окрім того, участь в обговоренні проблемних питань взяли суддя Тернопільського міськрайонного суду Герчаківська О.Я., старший оперуповноважений сектору протидії корупції управління захисту економіки в Тернопільській області Войнаровський З.Б., адвокат Вдовиченко Н.Ф.

Під час семінару обговорювалися проблемні питання, які виникають під час фіксування фактів вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією, збиранням доказів, оформленням матеріалів, строками розгляду справ та накладення адміністративних стягнень, підставами закриття проваджень тощо.

Спільно із запрошеними розроблено можливі шляхи вирішення проблем, які виникають у практичній діяльності під час провадження у справах вказаної категорії.

За повідомленням прес-служби суду