Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взаємодія з громадськістю - пріоритетний напрям роботи Апеляційного суду Чернігівської області

26 липня 2018, 10:31

Створення ефективної системи взаємодії судів, засобів масової інформації та громадських організацій є одним із пріоритетних напрямів демократизації в сучасній Україні. Наразі як судді, так і представники мас-медіа та громадськості не лише чітко усвідомлюють важливість співпраці, а й самі до неї прагнуть.

Так, 24 липня 2018 року в Чернігові відбувся завершальний четвертий прес-сніданок, присвячений кампанії інформування громадян щодо основних аспектів судової реформи. Апеляційний суд Чернігівської області на заході представила прес-секретар Анна Бабкіна.

Прес-сніданок проходив у формі живої дискусії. Представники судів, журналісти та учасники громадських організацій спілкувалися на тему кваліфікаційного оцінювання суддів, запровадженого в рамках реформування судової гілки влади. Крім того, представників ЗМІ та громадськості цікавила низка інших питань, пов’язаних з основними аспектами судової реформи.

В цілому, за час проведення подібних прес-сніданків журналісти та громадські активісти мали можливість не лише з перших уст дізнатися актуальну інформацію, а й спростувати свої неправдиві стереотипи, пов’язані із судовою системою.

За повідомленням прес-служби суду