Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Старовижівському районному суді Волинської області проведено "День відкритих дверей"  

24 липня 2018, 17:53

Метою даного заходу є підвищення рівня правової культури населення та зміцнення авторитету судової влади.

Усі бажаючі, що завітали в цей день  до приміщення суду могли ознайомитись із роботою суду та основними засадами здійснення  судочинства.

Щодо обов’язкового та неухильного дотримання прав та виконання обов’язків громадян з відвідувачами спілкувалась суддя - спікер Хаврона О.Й., розповівши також і проведення судової реформи, проходження кваліфікаційного оцінювання суддями, а також про доступ громадян до правосуддя.

До заходу приєднались також працівники Старовижівського РС філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області, які  наголосили на важливості таких заходів в роботі органу пробації. А засудженим, що перебувають на обліку в даній установі, було додатково звернено увагу на необхідності виконання покладених за вироком суду обов’язків.

 До заходу також долучились керівник центру Штик Т.П., котра розповіла про сфери послуг, що надаються  центрами безоплатної правової допомоги, та прокурор Старовижівського районного відділу Ковельської місцевої  прокуратури Сулімук Ю. М., яка звернула увагу на повноваженнях органів прокуратури щодо фіксації та виявлення найбільш поширених злочинів.

За повідомленням прес-служби суду