Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Гуляйпільський районний суд Запорізької області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»  

19 липня 2018, 16:43

18 липня 2018 року відповідно до Закону України «Про державну службу» в Гуляйпільському районному суді  Запорізької області оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря  судового засідання Гуляйпільського районного суду Запорізької області.

19.липня 2018 року оголошення про проведення конкурсу оприлюднено на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС.

Усіх бажаючих запрошуємо взяти участь у конкурсі.

У розділі «Вакансії» Ви можете детально ознайомитися із умовами проведення конкурсу та з переліком  документів,  які необхідно подати для участі в конкурсі. 

Перелік документів необхідних для участі у конкурсі:

-копія паспорта громадянина України

-письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби

-резюме у довільній формі

- письмова заява про не застосування заборон, визначених ч.3 або ч.4 ст.1 Закону України «Про очищення влади» та надання згоди на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону

-копія документів про освіту

-заповнена особова картка встановленого зразка

-роздрукована декларація особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, яка подана в електронній формі на сайті Національного агентства з запобігання корупції, відповідно до Закону України "Про запобігання корупції" № 1700-VII від 14.10.2014 року

-оригінал посвідчення про атестацію щодо вільного володіння державною мовою(порядок та розяснення щодо отримання посвідчення).

За додатковою інформацією звертатись до заступника керівника апарату Гуляйпільського районного суду Запорізької області Ячало Юлії Олексіївни.

тел.(06145) 4-11-44;  Email:  inbox@gp.zp.court.gov.ua

Останній день прийому документів 03 серпня 2018 року до 16 год. 00 хв.

Конкурс відбудеться – 06 серпня 2018 року о 14 год. 00 хв. за адресою: 70202, Запорізька область, м. Гуляйполе, вул.Велика, 31

Бажаємо успіхів!!!