Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Мелітопольського міськрайонного суду взяв участь у Всеукраїнському форумі з питань правосуддя для дітей  

19 липня 2018, 15:08

        19 липня 2018 року Міністерство юстиції України у співпраці з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Програмою USAID «Нове правосуддя», Компанією «Агрітім Канада Консалтинг» (виконавцем проектів урядової допомоги Канади), Громадською організацією «Фундація DEJURE» та Всеукраїнською фундацією «Захист прав дітей» проведено Всеукраїнський форум з питань правосуддя для дітей (далі – Форум).

       Цей форум — перша платформа всеукраїнського масштабу, яка дозволить консолідувати зусилля фахівців для розвитку в Україні системи правосуддя для дітей.

       Мета заходу - сприяти розвитку системи правосуддя для дітей на основі забезпечення консолідації зусиль членів Міжвідомчої координаційної ради з питань правосуддя щодо неповнолітніх, народних депутатів України, представників інститутів громадянського суспільства, міжнародних організацій, науковців, інших фахівців у сфері правосуддя щодо дітей.

       Під час форуму було обговорено стан реалізації завдань держави та ключові виклики в рамках здійснення реформи юстиції для дітей в Україні, презентовано результати діяльності та основні досягнення Міжвідомчої координаційної ради протягом першого року роботи, а також спільно визначено її першочергові завдання на наступний рік.

 

       Форум особисто відвідав голова Мелітопольського міськраойнного суду Запорізької області Фомін Віктор Анатолійович.

На фото з права на ліво: голова Мелітопольського міськраойнного суду Запорізької області Фомін Віктор Анатолійович разом з Першим заступником Міністра юстиції України Бернацькою Наталією Іларіонівною.

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду