Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До трьох осіб, підозрюваних у вчиненні розбійного нападу застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  

18 липня 2018, 16:01

Так, громадянин України М., громадянин Р.Молдова Д., громадянин України К. підозрюються в тому, що 23 червня 2018 року близько 03.00 години проникли на територію загону для худоби, де із застосуванням фізичного насильства вчинили розбійний напад на чабана Ш. та заволоділи трьома головами домашньої худоби, які належать мешканцям с. Підгірне Тарутинського району Одеської області.

На думку слідчого судді стороною обвинувачення доведено обґрунтованість підозри вищевказаних осіб у вчиненні інкримінованого їм злочину ( напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя чи здоров’я особи (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у сховище), зокрема доданими до клопотань матеріалами.

Таким чином слідчий суддя дійшов висновку, що є переконливі підстави для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання  громадянина України М., громадянина Р.Молдова Д., громадянина України К.   під вартою, водночас підстав для обрання більш м'якого запобіжного заходу, ніж тримання під вартою наразі не вбачається, оскільки в такому випадку не вдасться запобігти ризикам, встановленим ст. 177 КПК України.  

 

 

За повідомленням прес-служби суду