Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

UNAFEI подякувала ДСА України за співпрацю  

12 липня 2018, 16:29

До ДСА України надійшов лист від директора Інституту Азії та Дальнього Сходу  Організації Об'єднаних Націй із попередження злочинності та поводження з правопорушниками (UNAFEI) (м. Токіо, Японія) щодо успішного завершення 69 Міжнародного навчального курсу "Практика кримінального правосуддя проти незаконного обігу наркотиків", в якому брав участь суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Ігор Ясельський. Вказаний навчальний курс тривав у Японії з 6 травня по 15 червня 2018 року.

Як відзначається в листі директора UNAFEI, представник України брав активну участь у навчальному курсі та виступив із презентацією: "Контрольна доставка та боротьба з незаконним обігом наркотиків в Україні". За словами директора UNAFEI Ігор Ясельський був обраний співголовою однієї із сесій семінару та активно виконував цю функцію.

UNAFEI наголошує на високому професіоналізмі українського учасника та висловлює глибоку подяку за обрану для навчань кандидатуру і готова надалі співпрацювати з Україною у реалізації своїх програм, - йдеться в листі.

 

За повідомленням прес-служби ДСА України