Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В апеляційному суді шукали підтримки працівники ПАТ «Черкасиобленерго»  

11 липня 2018, 18:16

Дві сотні працівників ПАТ «Черкасиобленерго» мітингували сьогодні, 11 липня, біля Апеляційного суду Вінницької області. Вони вимагали не поновлювати на посаді виконуючої обов’язки голови правління підприємства попередню керівницю. Своїми проблемами ділилися і з очільником суду Петром Кучевським.

«Світлана Кузьмінська, яка, до речі, прописана у Вінниці, довела підприємство майже до краху. Мабуть, у неї було таке завдання, щоб його викупили за безцінь», – каже директор з питань безпеки товариства Євген Лут.

За його словами, колишню начальницю звинувачують у скоєнні службового злочину. Кримінальне провадження про це нині слухає Комінтернівський районний суд міста Харкова.

Що ж до справи цивільної, то в січні цього року апеляційний суд визнав звільнення Світлани Кузьмінської незаконним та прийняв рішення поновити її на посаді.

«Черкасиобленерго» та Фонд державного майна України з таким вердиктом не погодилися та звернулися до Верховного Суду. Утім, вища інстанція постанову апеляційного суду не змінила.

Працівники ПАТ подали до апеляційної інстанції заяву, у якій просили роз’яснити постанову. Однак засідання не відбулося: не з’явилася позивачка Світлана Кузьмінська. А доказів, що вона отримала повістку, суд не має. Тож розгляд справи відклав на 9:30 27 липня.

За повідомленням прес-служби суду