Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кропивницький апеляційний суд зареєстровано як юридичну особу  

06 липня 2018, 14:24

26 червня 2018 року на виконання Указу Президента України «Про ліквідацію апеляційних судів та утворення апеляційних судів в апеляційних округах» від 29 грудня 2017 року № 452/2017 проведено державну реєстрацію юридичної особи – Кропивницького апеляційного суду в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Кропивницький апеляційний суд діятиме в апеляційному окрузі, що включає Кіровоградську область, з місцезнаходженням у місті Кропивницькому та почне свою діяльність з дня опублікування в газеті «Голос України» повідомлення голови новоутвореного суду про початок його роботи. Того ж дня  Апеляційний суд Кіровоградської області припинить здійснення правосуддя (ч. 6 ст. 147 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів»).

Наказом Голови Державної судової адміністрації України від 14 червня 2018 року № 177/к тимчасово виконуючою обов’язки  керівника апарату Кропивницького апеляційного суду призначено Карауш Тетяну Олегівну. 

Звертаємо увагу учасників процесу та зацікавлених осіб, що наразі Апеляційний суд Кіровоградської області продовжує здійснювати свої повноваження до початку роботи новоутвореного суду.

 

 За повідомленням прес-служби суду