Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась робоча зустріч суддів Оболонського районного суду м. Києва з представниками виконавчої служби  

05 липня 2018, 17:31

Зустріч організована за ініціативи в.о. начальника Оболонського районного відділу Державної виконавчої служби м. Києва ГТУ юстиції у м. Києві Манасерян А.А. та за сприяння заступника голови Оболонського районного суду м. Києва Тітова М.Ю.

У заході участь прийняли судді Оболонського районного суду м. Києва, в.о. начальника відділу Манасерян А.А. та заступник начальника відділу Чернявська Т.М.

На заході обговорювались питання щодо складання та розгляду протоколів про адміністративні правопорушення, складених державними виконавцями та направлених до суду відповідно до Закону України «Про виконавче провадження» та статті 183-1 КпАП України (несплата аліментів).

Вцілому учасники схвально відгукнулись про проведену зустріч та висловили сподівання на проведення подібних заходів у майбутньому, а також на подальшу плідну співпрацю з метою справедливого та своєчасного розгляду судом протоколів про адміністративні правопорушення зазначеної категорії, задля виконання завдань Кодексу України про адміністративні правопорушення, визначених статтею першою цього Кодексу.

 

За повідомленням прес-служби суду