Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшли апеляційні скарги на ухвалу про обрання запобіжних заходів підозрюваних в нападі на табір ромів у Львові  

03 липня 2018, 17:39

         На розгляд до Апеляційного суду Львівської області надійшли апеляційні скарги адвокатів Шніцара Андрія Олеговича, Яцишина Івана Володимировича, Волкун О.Р., Зелінської Світлани Віталіївни,Юхименко руслани Іванівни, Найди Володимира Степановича,Петлевича С.С. та законного представника Терендій Іванни Василівни на ухвалу слідчого судді Пустомитівського районного суду Львівської області від 26 червня 2018 року про обрання запобіжного заходу підозрюваним Терендій Олегу Зеновійовичу, Бешлею Юрію Романовича, Петрову Костянтину Олександровичу, Іванечку Андрію Львовичу, Малошенку Данилу Олександровичу, Пужило Ярославу Юрійовичу, Тичці Андрію Ростиславовичу, Гринчишину Юрію Ігоровичу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

        Про результати розгляду апеляційних скарг буде повідомлено додатково.

        Звертаємо увагу, що апеляційні скарги у зв’язку із стислими строками розгляду, розглядатимуться в порядку черговості щодо кожного підозрюваного, також одночасно просимо представників громадськості та ЗМІ, родичів та інших відвідувачів суду дотримуватись порядку та не створювати перепон в процесі судового розгляду.

 

Примітка

Підозрюваним Терендій Олегу Зеновійовичу 2002 року народження, Бешлею Юрію Романовича 2002 року народження,Петрову Костянтину Олександровичу 2001 року народження, Іванечку Андрію Львовичу 2002 року народження, Малошенку Данилу Олександровичу 2000 року народження, Пужило Ярославу Юрійовичу 2001 року народження, Тичці Андрію Ростиславовичу 1998 року народження, Гринчишину Юрію Ігоровичу 2002 року народження інкримінується грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України.

 

За повідомленням прес-служби суду