Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти юридичних факультетів проходять виробничу практику в Савранському районному суді Одеської області  

27 червня 2018, 18:15

З 18 червня 2018 року  по 29 червня 2018 року студенти юридичних факультетів вищих навчальних закладів України, а саме: Національного університету «Одеська юридична академія»  проходять виробничу практику в Савранському районному суді Одеської області.

    Наказом голови Савранського районного суду за студентами  закріплений керівник практики:  заступник керівника апарату суду.

   Студенти  ознайомлюються з роботою Савранського районного суду,  його структурою, функціями, повноваженнями. За період практики студенти вивчають порядок складання процесуальних документів із цивільного, кримінального та адміністративного права, мають  можливість бути присутніми в судових засіданнях, оформляють справи, надсилають повістки, повідомлення за допомогою секретарів судового засідання. Засвоюють порядок реєстрації  та обліку справ і матеріалів, що надійшли до суду, порядок оформлення справ після їх розгляду, також порядок направлення справ в апеляційну інстанцію.

 

 

     Працівники Савранського районного суду  охоче діляться своїм досвідом з майбутніми юристами. 

         Помічник судді Савранського районного суду Одеської області Яроменко І.В. роз’яснив як правильно робити проект рішення по цивільних справах.

 

 

Секретар судових засідань Савранського районного суду Одеської області Пустовіт С.П. роз’яснила, як правильно в КП «Д-3» формувати обкладинки для судових справ, судові повістки.

 

 

Віримо, що здобуті під час практики знання стануть міцною основою для подальшої кар’єри.

 

За повідомленням прес-служби суду