Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Неуважний водій сплатив  штраф за пошкоджену опору газопроводу  

27 червня 2018, 17:53

 

      26 червня 2018 року суддя Біляївського районного суду Одеської області  розглянув матеріали, які надійшли від  Усатівського ВП Біляївського ВП ГУНП в Одеській області, про притягнення до адміністративної відповідальності водія Є., 1981 року народження, за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення - порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна.

   Винесено постанову про визнання винним громадянина Є. у скоєнні адміністративного правопорушення за наступне:  31.05.2018 року о 01 год. 00 хв. громадянин Є. в с. Нерубайське Біляївського району Одеської області, керуючи автомобілем «MAN», виконував маневр – поворот ліворуч, при цьому не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечну швидкість руху, внаслідок чого допустив зіткнення з опорою газопроводу. В результаті ДТП опора отримала пошкодження.

На громадянина Є. накладено адміністративне стягнення у виді штрафу на користь держави у розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 340 грн. та стягнуто судовий збір у розмірі 352,40 грн.

 

 

За повідомленням прес-служби суду