Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Визначені переможці конкурсу на кращу письмову роботу серед студентів на тему «Адміністративні суди на захисті прав людини»  

25 червня 2018, 18:00

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду з метою популяризації діяльності адміністративних судів серед студентської молоді провів конкурс на кращу статтю серед студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів України на тему «Адміністративні суди на захисті прав людини».

Конкурс тривав з 14 травня по 14 червня 2018 року.

За результатами конкурсу переможцями визначено:

друге місце Юлія Шевченко (81 бал);

третє місцеКатерина Магдайчук (73 бали), Анастасія Кирилюк (72 бали), Михайло Панов (71 бал).

Здобувач першого місця у цьому конкурсі не визначений, оскільки необхідної для першого місця кількості балів (90–100) не отримала жодна конкурсна робота.

Переможцям конкурсу надається можливість пройти ознайомлювальну практику та/або стажування в Касаційному адміністративному суді у складі Верховного Суду.

Сертифікати учасника конкурсу та запрошення на екскурсію до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду отримають також конкурсанти, які за результатами оцінювання потрапили до першої десятки рейтингу: В’ячеслав Луцков, Тетяна Подоляка, Катерина Сірко, Наталія Рудковська, Вікторія Цебинога, Іван Яремчук, Максим Бабак, Ірина Думич, Катерина Хамраєва, Роман Грищук, Олена Дробко.

Вітаємо переможців конкурсу!

Дякуємо всім конкурсантам за участь та інтерес до адміністративної юстиції і діяльності адміністративних судів.

 

Протокол №1 конкурсної комісії.