Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Херсонської області оприлюднив результати анонімного опитування відвідувачів суду  

25 червня 2018, 14:58

Відповідно до плану роботи Господарського суду Херсонської області на 2018 рік в період з 11 травня по 11 червня 2018 року було організовано проведення анонімного опитування громадян – відвідувачів з питань організації роботи суду.

Метою такого заходу є отримання об’єктивної оцінки якості судових послуг та розробка ефективних кроків щодо поліпшення діяльності установи.

В анонімному опитуванні взяли участь 27 респондентів.

Форма опитування містила в переважній більшості закриті запитання, тобто такі, що містять визначені варіанти відповідей, та кілька відкритих запитань, на ці запитання респонденти надавали відповіді в довільній формі.

Відвідувачі відповіли на питання, пов’язані з роботою працівників апарату, ставленням до громадян, доступністю до інформації, про зручність перебування в приміщенні суду тощо.           

На узагальнююче запитання: «Як Ви оцінюєте роботу Господарського суду Херсонської області загалом?» 70% респондентів обрали пункт «Відмінно», 30% - «Добре». 

Ми вдячні всім відвідувачам суду та представникам сторін за участь в опитуванні. Всі побажання та пропозиції щодо організаційного забезпечення діяльності Господарського суду Херсонської області, які респонденти зазначили в анкеті будуть враховані у подальшій роботі.

Ваша думка є важливою для нас!

 

За повідомленням прес-служби суду