Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лебединський районний суд Сумської області провів тиждень правових знань для учнів шкіл міста, які відвідують літні оздоровчі табори

15 червня 2018, 15:10

           11 червня  2018 року до суду завітали учні 5-8 класів Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1.  Про права і обов'язки юних школярів, а також про діяльність Лебединського бюро правової допомоги розповів начальник бюро Іванов Сергій Олексійович. Голова суду Чхайло Олександр Володимирович розповів дітям про символіку судової влади, про роботу судді  та судової системи вцілому. По завершенню зустрічі, для учнів було проведено екскурсію приміщенням суду.  

  

        12 червня 2018 року до суду завітали учні дев'ятих класів Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1, які брали участь у конкурсі дитячих малюнків з нагоди Дня захисту дітей «Я маю право». Головою Лебединського районного суду Сумської області Чхайлом Олександром Володимировичем  було вручено грамоти та солодкі подарунки переможцям конкурсу. Голова суду розповів учням, які тільки-но отримали базову загальну середню освіту, про професію юриста та судді,  побажав  успіхів у подальшому навчанні.

         15 червня 2018 року суд відвідали учні 1-4 класів Лебединської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7.   Заступник керівника апарату суду Сугак Наталія  провела для  наймолодших школярів ознайомчу екскурсію приміщенням суду та розповіла учням про Феміду- загальновизнаний символ правосуддя. Голова суду Чхайло Олександр Володимирович розповів дітям про символіку судової влади та побажав успіхів у навчанні та гарного відпочинку.

За повідомленням прес-служби суду