Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Юрія Крисіна засуджено до 5 років позбавлення волі

13 червня 2018, 19:45

13 червня 2018 року Апеляційний суд міста Києва у відкритому судовому засіданні розглянув апеляційні скарги, подані прокурором та представниками потерпілих на вирок  Шевченківського районного суду  міста Києва від 22 грудня 2017 року. Вказаним вироком Крисіна Ю.В. визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4  ст. 296 («Хуліганство») Кримінального кодексу України, та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки.

У відповідності до ст. 75 Кримінального кодексу України  Крисіна Ю.В. звільнено від відбування покарання, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 2 роки не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов'язки, передбачені ст. 76 Кримінального кодексу України, а саме періодично з'являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання. До набрання вироком законної сили запобіжний захід Крисіну Ю.В. у вигляді особистого зобов'язання залишено без змін.

За результатами апеляційного розгляду апеляційні скарги прокурора та представників потерпілих задоволено частково.

Вирок Шевченківського районного суду міста Києва від 22 грудня 2017 року стосовно Крисіна Ю.В. скасовано в частині призначення покарання та ухвалено в зазначеній частині новий вирок.

Крисіна Ю.В. визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.

Вирок набирає законної сили з моменту його проголошення.

 

За повідомленням прес-служби суду