Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Новотроїцькому районному суді Херсонської області проведено "День відкритих дверей" для школярів  

12 червня 2018, 09:03

11 червня 2018 року до Новотроїцького районного суду Херсонської області з екскурсією завітали підлітки 11- 13 років Новотрорїцької загально-освтньої школи № 1 в рамках реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО» з метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою, поліцією та суспільством задля покращення доступу до правосуддя. Захід проводився за участю начальника Новотроїцького Бюро правової допомоги Овечкіної Світлани Дмитрівни.

Під  час проведенняф правового  заходу голова Новотроїцького районного суду Тимченко Ольга Василівна розповіла про роль судової влади та здійснення судочинства в Україні.

Заступник керівника апарату Новотроїцького районного суду Данько Анатолій Федорович зупинив увагу присутніх на видах  відповідальності за законом.

Головний спеціаліст з інформаційних технологій суду Шлома Роман Ігорович розповів присутнім про переваги  та роботу запровадженої в судах системи відеоконференцзв’язку.

 

 

За повідомленням прес-служби суду