Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спеціалісти з питань персоналу удосконалили знання та навички ведення кадрової роботи в судах  

11 червня 2018, 13:25

4–8 червня 2018 року в місті Одесі місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України було проведено підготовку спеціалістів з питань персоналу місцевих та апеляційних судів.

Від Херсонського міського суду Херсонської області приймали участь спеціалісти відділу з управління персоналом Скорик С.М. та Волошина І.М.

У ході заходу були досліджені питання щодо проведення щорічного оцінювання результатів службової діяльності, особливості службової діяльності державних службовців та особливості правопису й норми українського ділового мовлення.

Викладачі детально зупинились на питаннях психології діяльності працівника суду та були розглянуті психологічні та методологічні аспекти уникнення конфліктних ситуацій в колективі апарату суду.

Окрім того, учасники підготовки мали можливість прийняти участь в семінарі на тему: «Антикорупційне законодавство» за окремою програмою, на якому учасники дослідили міжнародні стандарти антикорупційного законодавства та їх запровадження в Україні, а також були охарактеризована система та повноваження антикорупційних органів України.

Учасники підготовки дослідили правове регулювання доступу до публічної інформації, етичні основи судової діяльності та професійну етику працівників апарату суду, а також питання додержання законодавства про працю і правил хорони праці.

Не менш цікавим був виступ представників військового комісаріату, щодо мобілізаційної роботи на підприємстві, яке не має мобілізаційних завдань, та оформлення відповідних документів.

Слухачі розглянули питання планування роботи з кадрами, повноваження служби персоналу судів, трудових договорів та особливості трудових відносин з працівниками патронатної служби

Не залишились поза увагою методики оптимізації робочого часу та побудови стратегії кар’єрного зростання і саморозвитку.

По завершенню підготовки було проведено анкетування серед учасників та вручено сертифікати.

 

   

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду