Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Ковпаківського районного суду м. Суми надала коментар по справі стосовно посадовця, якого підозрювали у керуванні автом напідпитку 

07 червня 2018, 11:03

Суддя Ковпаківського районного суду м. Суми Ольга Котенко надала коментар щодо відео по справі відносно посадовця Сумської ОДА Івана Боршоша, відносно якого поліцейськими було складено протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). 17 січня 2018 р. провадження по справі було закрито в зв’язку з відсутністю в діях водія складу та події правопорушення.
Управлінням поліції в м. Суми суду було надано чотири диски з відеозаписами, які були оглянуті в судовому засіданні, і на жодному з них не було зафіксовано, що Іван Боршош знаходився на водійському сидінні, а потім пересів на пасажирське. До речі, патрульний, який був присутній під час перегляду відео, теж погодився, що відео не містить підтвердження перебування посадовця за кермом автомобіля.
Суддя наголосила, що відеозапис, який нещодавно з’явився в мережі Інтернет, Управлінням поліції в м. Суми суду не надавався.
Пропонуємо до перегляду сюжет телекомпанії UA: Суми 

 

За повідомленням прес-служби суду