Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваний завдав собі тілесних ушкоджень під час розгляду апеляції на ухвалу про продовження строків тримання під вартою

04 червня 2018, 15:24

Апеляційний суд Миколаївської області розглянув апеляційну скаргу прокурора Миколаївської місцевої прокуратури на ухвалу слідчого судді Центрального районного суду м. Миколаєва від 25 травня 2018 року відносно Богомяткова Юрія Сергійовича, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

Прокурор Іванов А.О. просив ухвалу слідчого судді скасувати в частині призначення застави у сумі 88100 грн. Постановити нову ухвалу, якою вважати продовженим запобіжний захід Богомяткову Ю.С. у виді тримання під вартою до 24.06.2018 р. включно.

Колегія суддів у складі головуючої Фаріонової О.М. , суддів Гулого В.П. та Куценко О.В. вирішила задовольнити апеляційну скаргу прокурора і скасувати ухвалу слідчого судді в частині застосування застави в сумі 88100 грн., продовживши строк тримання під вартою до 24.06.2018 року.

Під час оголошення судового рішення Богомятков Ю.С. завдав собі декілька різаних ран і поводився неадекватно. Судовий розпорядник викликав швидку медичну допомогу і підозрюваного під конвоєм відвезли до лікарні.

Довідка: Богомятков Ю.С. раніше притягувався до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 121 КК України. На даний час у провадженні Центрального районного суду м. Миколаєва перебуває кримінальна справа, у якій він підозрюється у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 121 КК України. А у даному кримінальному провадженні Богомяткову Ю.С. оголошено підозру у вчиненні умисного злочину за ч. 1 ст. 121 КК України, тобто у спричиненні тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного в момент заподіяння.

За повідомленням прес-служби суду