Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Трускавецькому міському суді Львівської області розпочалася виставка дитячих малюнків на тему: «Права дитини» 

01 червня 2018, 10:57

       У Трускавецькому міському суді Львівської області  розпочалася виставка дитячих малюнків на тему: «Права дитини», яка присвячена Міжнародному  дню захисту дітей,  що проводиться за ініціативою голови суду Віталія Грицьківа та судді-спікера Тетяни Василюк.

       Такий захід проводиться з метою сприяти формуванню правової культури та популяризації інституту судової влади серед молоді, розвиток морально-етичних якостей дітей, формування позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини, сприяння самореалізації та творчому розвитку дітей.

       У виставці приймають участь  малюнки учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Трускавця. Також, до виставки активно приєднались діти працівників суду.

       Одними з перших надіслали свої яскраві роботи: Яворський Андріан, Яворський Віталік, Лесович Оленка, Кушнір Олександр, Малицький Роман, Бучок Данило, Бучок Івасик, Кушнір Іваночка, Кравчук Марія, Кравчук Христина, Мотика Валерія.  

       Усі дитячі малюнки є індивідуальними, з оригінальною інтерпретацією прав дитини. Вони вражають, як своєю майстерністю виконання, так і глибиною змісту. Вражає й творча уява дітей, які відображають своє бачення тематики конкурсу за допомогою різних технік і прийомів.

       Роботи юних митців розміщенні на головному стенді у приміщенні Трускавецького міського суду за адресою: м.Трускавець, вул.І.Мазепи,21/1.

       Виставка робіт викликала захоплення  та покращила настрій суддям, працівникам суду та відвідувачам.

       Виставка триватиме до 11 червня 2018 року. 

 

       Всіх бажаючих запрошуємо відвідати  нашу виставку!

 

За повідомленням прес-служби суду