Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відмовив нардепу у взятті на поруки обвинуваченої у хабарництві заступника голови Артемівської РДА

01 червня 2018, 10:00

      31 травня 2018 року в Артемівському міськрайонному суді Донецької області у відкритому судовому засіданні відбувся розгляд кримінальної справи стосовно першого заступника голови Артемівської районної державної адміністрації громадянки Г., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ст. 368 ч.4  КК України (прийняття пропозицій, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою в особливо великому розмірі). Головуючий суддя по справі Радченко Л.А., судді Давидовська Т.В., Павленко О.М.

      До початку слухання справи від народного депутата Матейченко К.В. надійшла письмова заява  про бажання  взяти обвинувачену на особисту поруку народного депутата.

      По закінченню судового засідання суд постановив ухвалу в якій у задоволенні клопотань захисника  про зміну запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченій Г. на більш м'який захід, не пов'язаний з позбавленням волі, а саме - на запобіжний захід у вигляді особистої поруки народного депутата України  Матейченка К.В  відмовив. За клопотанням прокурора обвинуваченій продавжено строк тримання під вартою до 29 липня 2018 року включно. Судове слухання призначено на 04 червня 2018 року об 11-00 год.

    Кримінальне провадження надійшло до суду 02 лютого 2018 року.

    Пошук в єдиному державному реєстрі судових рішень можна здійснити за номером 219/1004/18

 

За повідомленням прес-служби суду