Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу про криваве застілля розгляне Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області

01 червня 2018, 09:55

31 травня 2018  року до Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області з обвинувальним актом надійшло кримінальне провадження по обвинуваченню громадянина «Т».

Вищезазначена особа підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині)  КК України.

Обставини справи: громадянин «Т» 03.03.17 року разом зі своїм знайомим «Х» знаходились в будинку останнього, де вживали спиртні напої. В цей між ними виник конфлікт, в ході якого обвинувачений «Т» наніс останньому п’ять ударів столовим ножем у вигляді проникаючого поранення грудної клітини зліва з лівобічним гемопневматориксом, проникаючого поранення черевної порожнини без пошкодження внутрішніх органів, ран грудної клітини, черевної стінки, від яких громадянин «Х» помер, а обвинувачений «Т» з місця злочину зник.

Дана судова справа надійшла з Апеляційного суду Миколаївської області, оскільки відповідно до вимог ч.2 ст. 31 КПК України кримінальне провадження в суді першої інстанції щодо злочинів, за вчинення яких передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк більше 10 років, здійснюється колегіально судом у складі трьох професійних суддів, а у Новоодеському районному суді Миколаївської області на даний час працює лише один суддя.

За наслідками автоматизованого розподілу справу № 482/899/18 було передано на розгляд судді Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області Мироновій Оксані Володимирівні.

У справі призначене підготовче засідання на 01.06.18 о 12:00 год., яке відбудеться у залі судових засідань №1 у приміщенні суду за адресою: 56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Кібріка, 11.

 

За повідомленням прес-служби суду