Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

13 років ув’язнення за скоєння умисного вбивства присудив Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області 

29 травня 2018, 15:51

29.05.2018 року Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області виніс вирок щодо кримінального провадження по обвинуваченню К. у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

            22.05.2017 року, перебуваючи біля свого дачного господарства, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин до потерпілого С., виник словесний конфлікт, обвинувачений К., умисно наніс останньому удар дерев’яною палицею в область голови. Після втрати свідомості потерпілого С., обвинувачений К. затягнув останнього у двір свого дачного господарства, де з метою вбивства, наніс ще удар цеглиною в область голови, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді: відкритої внутрішньої черепної травми. В результаті від отриманих травм потерпілий С. помер. Після того, обвинувачений К. вивіз тіло на сміттєзвалище.

Дослідивши всі матеріали справи, врахувавши покази свідків, обвинуваченого та позицію потерпілих,  суд визнав винним обвинуваченого К. і призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 13 років.

 

За повідомленням прес-служби суду