Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Тернівському міському суді Дніпропетровської області провели оглядову екскурсію для школярів 

29 травня 2018, 15:26

                

             24 травня 2018 року в приміщенні Тернівського міського суду Дніпропетровської області відбулась оглядова екскурсія для школярів. Метою заходу було покращення довіри підростаючого покоління до судової системи, підвищення рівня освіти та ознайомлення з принципами судочинства.  Участь в заході взяли учні 5-А класу СЗШ № 5 м.Тернівки.

            Під час екскурсії гості ознайомилися з приміщенням суду, мали можливість задавати питання та отримувати кваліфіковані відповіді. Школярі були ознайомленні із сучасними технологіями дистанційних судових засідань в режимі відеоконференцій. 

                                   

            Також у доступній формі роз’яснено порядок надання та отримання інформації, порядок звернення до суду, про що слід пам’ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи, які існують негативні наслідки порушення правил поведінки в суді. Бажаючі мали змогу сфотографуватися з головою Тернівського міського суду Корягіним В.О. та суддею Солодовник І.С., які залюбки поспілкувалися зі школярами й відповіли на усі поставлені запитання.

            Запрошені отримали вичерпну інформацію про професію юриста, адже в майбутньому вони стануть перед вибором своєї професії.

За повідомленням прес-служби суду