Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У місті Чернігові відбувся навчально-методичний збір щодо питань військової служби працівників судових установ 

29 травня 2018, 12:14

22-24 травня 2018 року у м. Чернігові начальник відділу управління персоналом Олена Портянко взяла участь у навчально-методичному зборі щодо ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних, організований ДСА України спільно із Генеральним штабом Збройних Сил України.

Серед учасників навчань були представники посадових осіб апеляційних судів, місцевих судів міста Києва та Чернігівської області, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, ДСА України та її територіальних управлінь, державних підприємств, що належать до сфери управління ДСА України, відповідальних за ведення військового обліку та бронювання військовозобов'язаних.

Захід проведено з метою  обговорення та удосконалення теоретичних знань щодо новацій та практичних аспектів ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, їх бронювання на період мобілізації та воєнний час.

Протягом триденного збору учасники мали можливість прослухати  лекції щодо вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань оборонної та мобілізаційної роботи, стосовно основ мобілізаційної підготовки та мобілізації в органах судової влади тощо. Обмінювались досвідом щодо виконання заходів ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних та обговорили проблемні практичні питання. Серед іншого, були проведені показові заняття на території військової частини на тему: «Вчора призовник, сьогодні військовослужбовець, завтра військовозобов’язаний».

     

За повідомленням прес-служби суду