Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вироком Новокаховського міського суду колишного військовослужбовця засуджено до покарання у вигляді штрафу за нез’явлення вчасно на службу без поважних причин 

25 травня 2018, 15:29

Новокаховським міським судом Херсонської області розглянуто кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 407 КК України – нез’явлення військовослужбовця (крім строкової служби) вчасно на службу без поважних причин тривалістю понад десять днів, але не більше місяця.

Чоловік обвинувачувався у тому, що проходячи військову службу за контрактом, у травні 2014 року, в порушення законодавства та статутних вимог, не з’явився вчасно на службу до розташування військової частини, ухилившись від військової служби, перебуваючи в цей період за адресою свого проживання в м. Нова Каховка.

Вироком Новокаховського міського суду Херсонської області затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором військової прокуратури Херсонського гарнізону Південного регіону України та обвинуваченим, за участю його захисника, та призначено обвинуваченому покарання у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, в сумі 1700 гривень.

Ознайомитись з судовими рішеннями Новокаховського міського суду Херсонської області, внесеними до Єдиного державного реєстру судових рішень, можна за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/.

 

За повідомленням прес-служби суду