Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Донецький окружний адміністративний суд оприлюднив результати опитування відвідувачів суду  

25 травня 2018, 13:56

         

Донецьким окружним адміністративним судом систематично  проводяться заходи, спрямовані на підвищення довіри громадян і вдосконалення організації роботи.

У травні поточного року, згідно з наказом голови суду № 14/І-г  від 08.05.2018, у межах заходів з відзначення річниці прийняття першої редакції Кодексу адміністративного судочинства України, проведено опитування відвідувачів. Під час заходу респондентам запропоновано анонімно заповнити анкету, висловити свою думку з приводу оперативності, коректності і доступності надання запитуваної інформації, доброзичливості спеціаліста суду, зручності перебування у приміщенні суду та надати свої пропозиції з підвищення якості послуг.

В анкетуванні взяли участь 30 громадян. За його результатами з’ясовано, що більшість опитаних відвідувачів майже щоденно звертаються до Донецького окружного адміністративного суду.

На думку 83,4% респондентів оперативність та швидкість  надання необхідної інформації в суді є «відмінною».  

66,7% оцінили «відмінно» зовнішній вид працівників суду, 83,3% - компетентність спеціалістів суду, їх доброзичливість та ввічливість.

70% опитаних громадян зауважили, що порушені ними питання були вирішені за короткий час та з першого звернення.

Більшість респондентів (63,4%) оцінюють зручність перебування у приміщенні суду як «добре».

          Керівництво Донецького окружного адміністративного суду висловлює вдячність усім учасникам опитування, надані пропозиції прийняті до уваги.

 

За повідомленням прес-служби суду