Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Винуватця дорожньо – транспортної пригоди засуджено до позбавлення волі та позбавлено права керування транспортним засобом 

24 травня 2018, 12:23

Вироком Хмельницького міськрайонного суду від 22 травня 2018 року засуджено до 3 років  6 місяців позбавлення волі  Борисоглебського  П.В., якого визнано винним у вчинені злочину передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження  та ч.ч. 1, 2  ст. 185 КК України (крадіжка).

Так, чоловік обвинувачувався в тому, що  в липні 2015 року керуючи транспортним засобом та наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу не зменшив швидкість руху, не переконався, що пішоходів немає, внаслідок чого допустив наїзд  на пішохода. Жінка в результаті наїзду отримала ряд тілесних ушкоджень, які відносяться до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Крім того, Борисоглебський П.В. в жовті – листопаді 2017 року вчинив ряд крадіжок речей з шиномонтажу та АЗС, завдавши тим самим підприємцям матеріальної шкоди.

Також судом позбавлено чоловіка права керувати транспортним засобом на два роки та стягнуто з нього на користь потерпілої матеріальну та моральну шкоду.

Дорожньо-транспортна пригоди, внаслідок якої хтось отримує тілесні ушкодження, далеко не перша та остання в житті даного чоловіка.

Так, Борисоглебський П.В. ще в 2010 році був засуджений за ч. 2 ст. 286 КК України до 3 років позбавлення волі, але був звільнений від відбування покарання з випробуванням із встановленням  іспитового строку.  Тоді в дорожньо-транспортній пригоді загинула дружина та в чоловіка на утриманні залишилась малолітня дитина.

І ось уже в квітні цього року чергова трагічна подія, загинули двоє молодих чоловіків внаслідок дорожньо-транспортної пригоди і знову підозрюють Борисоглебського П.В. Більше за посиланням: https://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/pres-centr/news/479317/  По даній справі чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті, ми і надалі інформуватимемо Вас про розгляд даної справи.

 

За повідомленням прес-служби суду