Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний розгляд кримінального провадження щодо обрання запобіжного заходу керівнику «РІА Новини-Україна» відбудеться 29 травня 2018 року

23 травня 2018, 09:16

У зв'язку із численними зверненнями представників ЗМІ щодо надання інформації, повідомляємо:

Апеляційним судом Херсонської області 29 травня 2018 року о 15.45 год розглядатиметься кримінальне провадження за апеляційною скаргою захисників в інтересах підозрюваного у вчиненні державної зради (ч. 1 ст. 111 КК України) Кирила Вишинського, керівника «РІА Новини-Україна», на ухвалу слідчого судді Херсонського міського суду Херсонської області від 17.05.2018 року про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою.

Звертаємо увагу, що відповідно до частини 4 статті 11 Закону  України «Про судоустрій і статус суддів» присутні в залі судового засідання  представники засобів масової інформації можуть проводити в залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіо запис з використанням портативних відео- та аудіо технічних засобів без отримання окремого дозволу суду. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду.

Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання і здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав.

Нагадаємо, повну інформацію про дату та час слухання призначених до розгляду в апеляційному суді справ можна переглянути на офіційному веб-порталі суду в розділі "Громадянам" або за посиланням.

 

За повідомленням прес-служби суду