Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Білгород-Дністровським міськрайонним судом обрано запобіжний захід особам, які підозрюються у скоєнні тяжкого злочину

21 травня 2018, 10:41

18 травня,слідчий суддя Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області В.О.Заверюха, виніс ухвалу про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваним у вбивстві бабусі-жительки міста Білгород-Дністровський.

Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваному Г., стало достовірно відомо, про те що жінка похилого віку, за місцем свого проживання в м. Білгород-Дністровський Одеської області, зберігає грошові кошти та золоті вироби, після чого Г. разом з іншим молодиком Л. з метою заволодіння майном, шляхом розбою,  вступили в злочину змову, а Л., в свою чергу вступив в злочину змову з неповнолітнім З. Тож підозрювані Л. та неповнолітній З., реалізуючи свій злочинний намір, направлений на заволодіння чужим майном, шляхом розбою через вхідну хвіртку проникли на територію подвір’я будинку, через незачинені вхідні двері проникли до приміщення будинку, побачили господарку будинку- стару жінку,накинулися на неї та почали її душити. Впевнившись, що старенька мертва,підозрювані знайшли речі, про які їм повідомив Г.,викрали їх, та зникли з місця події, розпорядившись викраденим на власний розсуд,попередьно віддавши частину «інформатору»-підозрюваному Г.

Таким чином,підозрювані за попередньою змовою, вчинили вбивство та пограбування групою осіб за попередньою змовою.

Слід зазначити,що двоє підозрюваних,раніше вже мали судимість.

В ході судового засідання, слідчими органами надано достатньо доказів, що повністю підтверджують вину підозрюваних у скоєні даного кримінального правопорушення.

Таким чином,суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою всіх трьох підозрюваних без права на заставу.

На молодиків чекає суд та винесення вироку.

 

За повідомленням прес-служби суду