Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Придніпровським районним судом м. Черкаси ініційовано підписання «Програми спільних дій щодо впровадження обміну електронними копіями документів»

17 травня 2018, 12:23

 16.05.2018 року з метою оптимізації витрат робочого часу та ресурсів, удосконалення процесу обробки інформації, регламентації процесу обміну електронними копіями документами було підписано Програму спільних дій щодо впровадження обміну електронними копіями документів.

Програма передбачає комплекс спільних дій щодо впровадження обміну електронними копіями документів між Придніпровським районним судом м. Черкаси та Управлінням державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Черкаській області, Придніпровським, Соснівським та Центральним відділами ДВС ГТУЮ в Черкаській області при обміні електронними копіями документів.

Саме Придніпровський районний суд м. Черкаси за підтримки ТУ ДСА України в Черкаській області стали ініціаторами підписання документу.

 «Налагодження взаємодії із цими організаціями дозволить оптимізувати робочий час, людські та матеріальні ресурси, удосконалити й прискорити процес обробки інформації до того часу, як запрацює Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система», – зауважив голова суду Віктор Угорчук під час підписання програми.

Керівник апарату Придніпровського районного суду м. Черкаси Леся Дзюман наголосила на тому, що особливістю електронного судочинства є те, що воно дозволяє розширювати взаємодію за межі суду. Об’єднавши різні установи, які виконують певні функції в судочинстві, «Електронний суд» спрощує ведення справи як для суддів, так і для інших учасників провадження.

Як вдало зауважили учасники заходу «…сьогоднішня зустріч - найкращий приклад взаємодії між судом та органами юстиції, яка є гарним початком позитивних змін».                                               

 

 За повідомленням прес-служби суду