Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо розгляду апеляційних скарг у кримінальному провадженні за підозрою у нападі на народного депутата України Мустафу Найема

16 травня 2018, 12:41

16 травня 2018 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційні скарги, подані прокурором та стороною захисту на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 02 травня 2018 року, якою відмовлено у задоволенні клопотання старшого слідчого відділу поліції № 4 шевченківського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Саітова А.А. та застосовано до підозрюваного Саітова А.А. запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною залишати житлове приміщення в нічний період часу, а саме з 23 год. 00 хв. до 06 год. 00 хв.,  строком до 30 червня 2018 року включно.

За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 02 травня 2018 року залишено без змін, апеляційні скарги прокурора та сторони захисту – без задоволення.

Нагадаємо, Саітов А.А. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 («Хуліганство») Кримінального кодексу України.

 За повідомленням прес-служби суду