Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Екскурсія для майбутніх педагогів у стінах ВААС

16 травня 2018, 10:34

 

Другий день тижня виявився насичений на події, адже сьогодні заступник керівника апарату Олександр Кравчук (Олександр Кравчук) та заступник начальника відділу Олеся Борейко (Olesya Boreyko - Odarchenko) проводили екскурсію для студентів, які вивчають навчальну дисципліну «Політологія», Вінницького державного педагогічного університу імені Михайла Коцюбинського.

Знайомство із будівлею адміністративних судів почалось традиційно із першого поверху, де начальник інформвідділу Алла Тарасенко (Алла Тарасенко) продемонструвала роботу свого структурного підрозділу, який першим зустрічає відвідувачів суду і надає більшу частину послуг у електронному форматі.

Плідним та цікавим для молоді було спілкування із суддею-спікером Тетяною Драчук. «Ваш сьогоднішній візит засвідчує те, що суди стають цікавими не лише для юристів-правників, які в майбутньому можуть працювати у судовій системі України, а і для студентів інших спеціальностей, які прагнуть ознайомитись із функціонуванням суду зсередини», - зауважила Тетяна Драчук.

Студентам було презентовано на прикладі Вінницького апеляційного адміністративного суду, як електронні сервіси можуть бути засобами налагодження та гармонізації прямих зав’язків між судами та суспільством. Від слів екскурсоводи перейшли до демонстрації відеосюжету щодо комунікаційної діяльності та досягнень нашої установи, яких уже вистачило на невеликий фільм.

Серед гостей були студенти журналістського факультету, яких зацікавила можливість участі у щорічному конкурсі на кращий судовий репортаж «MediaProfi» судових подій».

Молодь залишала стіни суду із запитаннями чи є у нас вільні вакансії та як можна працевлаштуватися, а це свідчить про те, що у їхній правосвідомості судова установа закарбувалась позитивно.

       

 

За повідомленням прес-служби суду