Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Білозерському районному суді Херсонської області проведено "День відкритих дверей"

15 травня 2018, 14:05

    14 травня 2018 року в приміщенні Білозерського районного суду Херсонської області було проведено День відкритих дверей. На зустрічі були присутні учні 10-го класу Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2.

    Зі вступним словом виступила в.о. голови суду Сокирко Л.М., яка доповіла про судову владу та правосуддя. Також було запрошено прокурора Бериславської місцевої прокуратури Голісову Н.М. на яку покладено функції у сфері ювенальної юстиції, яка доповіла про злочин та притягнення до кримінальної відповідальності неповнолітніх та запрошено старшого інспектора ювенальної превенції Білозерського ВП ХВП ГУНП Рожковського С.П., який доповів про притягнення до адміністративної відповідальності.

    Крім того на заході виступали працівники апарату суду: керівник апарату суду Ярошак О.О., заступник керівника апарату суду Бугайова С.І., старший секретар суду Гаврищук Т.П., помічник судді Богдан І.В., секретар судового засідання Когут Є.А. та головний спеціаліст з інформаційних технологій Вдовиченко І.С., які ознайомили з роботою суду та працівників апарату суду, а саме порядок реєстрації вхідної та вихідної кореспонденції, етапи її руху; розподіл справ між суддями; порядок автоматизованої системи документообігу суду; роботу секретаря судового засідання та помічника судді; особливості проведення відеоконференції та фіксування судового процесу.

    Особлива увага була приділена правилам поведінки.

    Крім того було обговорено символи та символіку України і судової влади та продемонстровано відеоролик на дану тему.

   Учнів ознайомлено з мантією і нагрудним знаком судді та була надана можливість приміряти їх на себе з метою відчуття духу правосуддя.

 

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду