Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного в умисному вбивстві взято під домашній арешт

11 травня 2018, 14:03

           11 травня 2018 року у Коростенському міськрайонному суді Житомирської області слідчим суддею розглянуто клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою особи, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

            В рамках досудового розслідування встановлено, що 9 травня близько 20:20 год вечора підозрюваний, знаходячись в стані алкогольного сп"яніння, на грунті тривалих неприязних відносин під час конфлікту з потерпілим, який є його рідним сином, наніс останньому удар клинком ножа в грудну клітину, що потягло за собою смерть потерпілого.

            Дослідивши та проаналізувавши отримані матеріали, суд дійшов висновку про необхідність задоволення клопотання слідчого частково, оскільки існування зазначених в клопотанні слідчого ризиків, а саме: можливість впливати на свідків, перешкоджати розслідування іншим чином, є лише припущенням, оскільки не ґрунтується на достовірних даних.  А тому суд вирішив застосувати до підозрюваного запобіжний захід у виді домашнього арешту.

 

За повідомленням прес-служби суду