Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нова кадрова політика в ланках судової влади

11 травня 2018, 13:33

11 травня 2018 року в місті Чернівцях  місцеве  регіональне відділення  Національної  школи суддів України проводить семінар для працівників апаратів місцевих та апеляційних судів на тему:“Правове регулювання організаційної  діяльності служби управління персоналом у судах”.

У семінарі беруть участь працівники апаратів судів Чернівецької, Тернопільської та Хмельницької областей.

Вітальними словами захід відкрили директор Чернівецького регіонального відділення, кандидат юридичних наук, заслужений юрист України, суддя у відставці Анатолій Огородник, заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області Павло Тюфтій та начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олег Цимбалюк.

Під час семінару Олег Цимбалюк детально розповість про організацію роботи кадрової служби та нову кадрову політику в ланках судової влади.

Павло Тюфтій висвітлить  основні аспекти та проблемні питання з організації роботи з кадрами, що виникають під час  взаємодії з Вищою кваліфікаційною комісією суддів України, Державною судовою адміністрацією  України та її територіальними управліннями, а також  органами суддівського самоврядування.

Окрім того, головний спеціаліст сектору по роботі з персоналом територіального управління Державної судової адміністрації  України в Чернівецькій області Іванна Татарин обговорить зі слухачами проблемні питання, що виникають  під час ведення обліку кадрів і кадрового діловодства в судах та під час  проведення атестації і щорічної  оцінки роботи державних службовців – працівників апарату суду.

Для проведення семінару також запрошено начальника відділу управління персоналом Апеляційного суду Чернівецької області Оксану Цеплу, яка розповість про специфіку проведення спеціальної  перевірки щодо осіб, які претендують на посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій та обов’язків.

Також працівники апаратів судів візьмуть участь у дискусіях та отримають вичерпні відповіді на всі свої запитання.

Після закінчення семінару учасники поділяться враженнями і висловлять свої побажання та  пропозиції.

За повідомленням прес-служби НШСУ