Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Стартує анонімне опитування відвідувачів Придніпровського районного суду м. Черкаси

11 травня 2018, 13:23

ШАНОВНІ ВІДВІДУВАЧІ!

 

З метою вивчення рівня довіри громадськості до Придніпровського районного суду м. Черкаси з 11 травня до 11 червня 2018 року буде проведено анонімне опитування відвідувачів суду шляхом анкетування.

Пропонуємо Вам взяти участь в анонімному опитуванні та висловити свою думку з питань діяльності Придніпровського районного суду м. Черкаси для цього заповнити анкету, питання якої стосуються окремих аспектів роботи Придніпровського районного суду м. Черкаси. Це опитування проводиться з метою отримання об’єктивної інформації щодо якості судових послуг, що надаються нашим судом. Зібрана інформація допоможе усунути проблеми та недоліки як в організації роботи суду, так і в стосунках з відвідувачами суду (учасниками судових проваджень).

 Ваша небайдужість та щирі відповіді допоможуть мати чітку та правдиву інформацію, на підставі якої будуть розроблятися ефективні рекомендації для підвищення якості судових послуг та підвищення рівня довіри до правосуддя в Україні в цілому.

           

Посилання на online-анкету: https://docs.google.com/forms/d/1meLITd4Ct-Tz_ZrdPm4RFLV3Fl0QsWtLGrHff175iTQ/edit?usp=sharing

Ваша думка є дуже важливою для нас та  в подальшому слугуватиме для удосконалення ефективності діяльності суду. Дякуємо за співпрацю!

 За повідомленням прес-служби суду