Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Богуславському районному суді Київської області проводитиметься анонімне опитування відвідувачів суду

05 травня 2018, 10:02

 

 

З метою вивчення рівня довіри громадськості до Богуславського районного суду Київської області з 07 травня до 07 червня 2018 року буде проведено анонімне опитування відвідувачів суду шляхом анкетування.

Пропонуємо Вам взяти участь в анонімному опитуванні та висловити свою думку з питань діяльності до Богуславського районного суду Київської області.

Опитування є добровільним, інформація, яка збирається є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише для розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості роботи суду та підвищення  рівня довіри громадян до суду.

Ваша небайдужість та щирі відповіді допоможуть мати чітку та правдиву інформацію, на підставі якої будуть розроблятися ефективні рекомендації для підвищення якості судових послуг та підвищення рівня довіри до правосуддя в Україні вцілому та, зокрема до Богуславського районного суду Київської області.

Вам буде запропоновано заповнити анкету, в якій дати відповіді на запитання, що стосуються якості роботи суду та зручності перебування у приміщенні суду, а також Ви матимете можливість висловити власні побажання щодо вдосконалення організаційного забезпечення роботи суду.

Бланки анкет знаходяться у канцелярії з прийому документів (І поверх, кабінет № 1).

Також відповідну анкету можна заповнити в електронному вигляді на офіційному веб-сайті суду https://bg.ko.court.gov.ua/sud1004/.

 

Ваша думка є дуже важливою для нас та  в подальшому слугуватиме для удосконалення ефективності діяльності суду.

Дякуємо за співпрацю!

 

За повідомленням прес-служби суду