Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Івано-Франківської області проведено тренінг «Психологічна адаптація до суддівської діяльності» для суддів місцевих судів області

02 травня 2018, 17:02

27 квітня 2018 року в Апеляційному суді Івано-Франківської області традиційний щомісячний семінар для суддів місцевих судів області було замінено заходом, який відбувся вперше. Бажаючі судді взяли участь в тренінгу  «Психологічна адаптація до суддівської діяльності».

Тренінг розроблено Національною школою суддів України, практикуючими психологами і суддями за сприяння українсько-канадського проекту «Освіта суддів – для економічного розвитку». Одним із розробників була прес-секретар Апеляційного суду Івано-Франківської області Людмила Безусова-Попович – фаховий психолог, яка працює в судовій системі більше десяти років, є сертифікованим тренером вказаного курсу та проводить тренінги в Національній школі суддів України.

Учасники тренінгу дізнались про специфіку психологічної адаптації до суддівської діяльності та можливі проблеми, пов’язані з цим процесом, про психологічні методи зовнішньої та внутрішньої саморегуляції емоційних станів, про особливості психологічного вигоряння та засобам запобігання цьому явищу.

Отримані на тренінгу знання та навички стануть в нагоді учасникам не тільки в професійному, а й в особистому житті.

Після завершення тренінгу, судді висловились про необхідність таких занять, оскільки набуті знання та навички допомагають покращувати якість професійного та особистого життя.

За повідомленням прес-служби суду