Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшов обвинувальний акт стосовно начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Миколаївської облдержадміністрації, якого обвинувачують в одержанні неправомірної вигоди 

26 квітня 2018, 14:16

25.04.2018 до Ленінського районного суду м. Миколаєва з військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону України надійшов обвинувальний акт та угода про визнання винуватості у кримінальному провадженні за обвинуваченням громадянина К. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України.

 

З обвинувального акту вбачається, що громадянин К. який є начальником управління з питань надзвичайних ситуацій Миколаївської облдержадміністрації вимагав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 2000 дол. США за здійснення впливу на посадових осіб військового комісаріату щодо зняття вказаного громадянина та ще одну особу призовного віку з військового обліку та не призову на військову строкову службу.

 

Автоматизованою системою документообігу суду визначено, що кримінальне провадження буде розглядати суддя – Коваленко Ігор Володимирович.

Підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням К. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України, призначено на 07 травня 2018 року о 15:00  годині і відбудеться в приміщенні Ленінського районного суду м. Миколаєва ( м. Миколаїв, вул. Космонавтів, 81 БЦ «Космос Плаза»)

 

Справа № 489/2352/18

 

За повідомленням прес-служби суду