Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Вінницької області проведено "День відкритих дверей" або Комунікаційна стратегія в дії

26 квітня 2018, 10:23

В Господарському суд Вінницької області проведено День відкритих дверей або Комунікаційна стратегія в дії

 Комунікаційна стратегія Господарського суду Вінницької області та План комунікаційних заходів, що були затверджені на початку цього року, активно впроваджуються в життя і приносять свої результати.

Так, в рамках проведення Дня відкритих дверей, 25 квітня 2018 року до Господарського суду Вінницької області завітали студенти другого курсу Вінницького училища культури і мистецтв імені М.Д. Леонтовича.

Те, що молоді люди обрали для себе творчі спеціальності, не завадило їм розширити свій кругозір, познайомитись зі специфікою та тонкощами зовсім іншої професії, а також дізнатись що таке судова система України, яке місце в ній посідають господарські суди та які права можна захистити, прийшовши до господарського суду.

Ми завжди раді спілкуванню з нашими відвідувачами, однак вдвічі приємно це робити, коли очі співрозмовників випромінюють щиру цікавість.

Загалом захід пройшов у звичному форматі і почався зі знайомства.

Заступник керівника апарату суду Крістіна Слободонюк  та прес-секретар Олеся Слободян розповіли гостям про будову судової системи України, основні аспекти роботи та специфіку справ, що відносяться до юрисдикції господарського суду, структуру та штатну чисельність суддів та апарату, звернувши увагу на те, яким чином можна стати суддею, помічником судді чи потрапити на державну службу до суду.

Згодом студенти відвідали судове засідання у справі про банкрутство під головуванням судді Лабунської Т.І., оглянули робочі кабінети помічників суддів та секретарів судового засідання, зали судових засідань, одне із приміщень архіву суду, кімнату для оформлення судових справ, дізнались про основні завдання та функції загального відділу «Канцелярія» та сектору з кадрового забезпечення та з питань управління персоналом. Поспілкувалися з працівниками апарату суду.

Керівник апарату Господарського суду Вінницької області Марина Миколюк розповіла про свої функціональні обов’язки. 

Цікавим моментом для студентів стала участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції із Господарським судом Волинської області за участю адвоката.

На завершення зустрічі учасники та організатори заходу обмінялись враженнями та зробили фото на згадку про подію.

Ми не маємо сумніву в тому, що просвітницька діяльність, що проводиться зокрема і нашим судом, сприятиме підвищенню загального рівня правової культури та освіти населення як важливих складових правової системи України.

 

Переглянути ФОТОГАЛЕРЕЮ

За повідомленням прес-служби суду