Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Штраф - 10 200 грн. та позбавлення права керування транспортними засобами на 1 рік, за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння

24 квітня 2018, 13:36

Суддя Приазовського районного суду Запорізької області – Васильцова Ганна Анатоліївна позбавила права керування всіма видами транспортних засобів громадянина П, мешканця Приазовського району Запорізької області 

Як вбачається з постанови суду,  09.04.2018 о 14 год 45 хв. водій П. керував транспортним засобом – мопедом Хонда з ознаками алкогольного сп’яніння, чим порушив п.п.2.9 а ПДР України.

 В судовому засіданні громадянин П. вину у вчиненні правопорушення визнав, щиро розкаявся у здійсненому.

Скоєння водієм П. адміністративного правопорушення підтверджується протоколом про адміністративне правопорушення від 09.04.2018; поясненнями правопорушника П., даними під час складання протоколу; висновком щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, згідно якого громадянин П перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За результатами розгляду постанови суд притягнув правопорушника до адміністративної відповідальності та позбавив його права керування транспортними засобами строком на 1 рік, а також зобов’язав його сплатити штраф у розмірі 10200 гривень.

Крім того, правопорушник оплатить судові витрати у розмірі 352,40 гривень.

Зазначимо, постанова суду ще не набрала чинності.

 

За повідомленням прес-служби суду