Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарським судом Миколаївської області повернено дві земельні ділянки у власність держави

23 квітня 2018, 15:36

Задоволено два позови Миколаївської місцевої прокуратури № 1 в інтересах держави про визнання незаконним та скасування пунктів рішень Миколаївської міської ради, повернення земельних ділянок у власність держави.

04 квітня 2018 року Господарський суд Миколаївської області задовольнив позовні вимоги прокурора, скасувавши своїм рішенням пункт рішення Миколаївської міської ради, згідно з яким юридичні особі було передано в оренду  строком на 1 рік до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м.Миколаєва та архетипів земельну ділянку для обслуговування кіоску по вул. Корабелів ріг вул. Пограничної, без оформлення права власності на нерухоме майно.

Зобов’язати  товариство з обмеженою відповідальністю  повернути територіальній громаді в особі Миколаївської міської ради земельну ділянку площею 10 кв.м., розташовану  по вул.Корабелів ріг вул. Пограничної у м.Миколаєві, шляхом демонтажу кіоску з продажу тютюнових виробів.

Також 04 квітня 2018 року Господарський суд Миколаївської області задовольнив позовні вимоги прокурора, скасувавши своїм рішенням пункт рішення Миколаївської міської ради, згідно з яким юридичні особі було передано в оренду  строком на 1 рік до затвердження Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м.Миколаєва та архетипів земельну ділянку площею 16 кв.м., для обслуговування кіоску з продажу тютюнових виробів по пр. Центральному ріг вул. Бузника у м. Миколаєві, без оформлення права власності на нерухоме майно.

Суд зобов’язав відповідача повернути територіальній громаді в особі Миколаївської міської ради земельну ділянку площею 10 кв.м., розташовану  по вул. Корабелів ріг вул. Пограничної у м.Миколаєві, шляхом демонтажу кіоску.  

 

За повідомленням прес-служби суду